Instructori Fitness

Centrul recreational WePlay dorește să îți ureze bun venit! Intră pe ușa clubului și vei descoperi un mediu dedicat unei condiții fizice excelente și unei bune dispoziții de invidiat!

Alex Pătrașcu
Alex Pătrașcu

Prietenii îi spun “HAPPY”, dar numele lui este Pătrașcu Alexandru Valentin. Fiind o persoană activă căreia îi place mișcarea și sportul, a urmat cursurile Liceul cu Program Sportiv Brașov apoi Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.
În urmă cu 20 de ani a descoperit un sport care a contribuit foarte mult la formarea lui ca om în primul rând și apoi ca sportiv. A fost prima lui întâlnire cu o sală de arte marțiale, iar aceasta intâlnire durează și în prezent.
“HAPPY” este multiplu medaliat la competițiile naționale si internaționale de Ashihara Karate.
Muntele este a doua lui mare pasiune , încă din școala generală (nr.14) a fost inițiat în tainele și cunoașterea muntelui de oameni minunati, iubitori de munte, de natura cu tot ceea ce are ea mai frumos de oferit. Acesti “muntomani” l-au învatat să respect si să iubescă muntele!
Pasiunea pentru sport, fitness si pentru tot ceea ce inseamna pregatirea fizica îl face să caute și să descopere noi metode de antrenament pentru a veni în întâmpinarea clienților Centrului Recreational WePlay si pentru a le oferi antrenamente calitative.
Colaborarea cu Centrul Recreational We Play a început in 2015, ca o provocare în special cu ora de RYDE & TONE urmate la scurt timp de GRAVITY, TRX și antrenamentele personale .
“HAPPY” este antrenor de ashihara karate în cadrul clubului HAPPY FIGHTERS si instructor de înot la Centrul Spa al hotelului Aro Palace din Brașov unde predă cursuri de înot pentru copii si adulți (inițiere si perfecționare).

Motto:
“Când nu mai poți, mai poți puțin!”
“Singurul adversar al tău esti TU.”
“Antrenează-te ca și cum nu ar exista o linie de sosire!”

Florin Cheoseaua
Florin Cheoseaua

Zâmbetul și buna dispoziție îl caracterizează pe Florin Cheoseaua, din copilărie sportul a făcut parte integrală din viața lui, elev al Colegiului Andrei Mureșanu din clasa a 4-a până în clasa a 8-a a jucat rugby la RC Brașov (participând la numeroase turnee naționale și internaționale aducând trofee și medalii clubului).
La scurt timp a urmat liceul cu program sportiv Brașov specializare handbal jucând în toată această perioadă în echipa reprezentativă a liceului, participând la toate campionatele susținute de club pe plan județean și național.
Pasiunea lui pentru stiința sportului s-a aprofundat în anii care urmează fiind admis cu brio în cadrul facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane Brașov cu specializare Kinetoterapie, ulterior urmează studiile universitare de masterat la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș cu specializarea terapie fizică și reabilitare funcțională, după masterat urmează diferite cursuri de antrenor fitness și personal trainer.
Colaborarea cu Centrul Recreațional Weplay durează de mai bine de cinci ani cu specializare Gravity și antrenamente personale. De 9 ani instructor de schi, iubitor al muntelui, organizează iarna tabere de schii pentru copii, iar vara tabere montane și drumeții.
Momentan lucrează la introducerea unor clase noi de fitness în grila de program WePlay

Motto:
“Schimbarile mici pot face diferente mari.
Viata începe in afara zonei tale de confort.
Crede in tine chiar si atunci cand nimeni altcineva nu crede.”

Mihai Harhoi
Mihai Harhoi

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul fitness-ului în Statele Unite și Anglia, licențiat în Gravity, Pilates, antrenamente personale, Yoga, Indoor Cycling, Body Sculpt Boot Camp, De-tox și Lifestyle Coach, Nutriție vă aștept cu energie și profesionalism la mișcare și educație.
Pasionat de multe sporturi extreme am ajuns să fiu brevetat ca instructor de scufundări și rafting pe lângă sporturile pe care le-am practicat la nivel de performață ski și tenis.
Pasiunea mea pentru ski m-a purtat în Colorado pentru 7 sezoane de ski unde am predat ore private pentru Vail Resorts/Breckenridge.

Pentru mulți ani am lucrat pe vasele de croazieră unde am setat Spa-uri activând ca Fitness Director și Spa Manager aceste joburi expunându-mă la foarte mult “know how” și noutăți in domeniul fitnesului, nutriției, întodeauna intrând în contact tot timpul cu tehnologi de ultimă oră din domeniul , nu numai.

Iubesc să “biciclesc”, în 2006 am traversat cu bicicleta Nepalul ajungând la 6000m la una dintre trecători în drum spre Lhasa.
Anul trecut am pedalat din Germania până în România dea lungul Dunării.
În 2012 am pus bazele unui centru de recreere din Brașov în care pe lângă Fitness avem Badminton și Squash fiind membru fondator al Federației Române de Squash.
Altfel: Entuziast, Energic și Pasionat.
Hai la Sport!

Elena Condrea
Elena Condrea

Absolventă a facultății de Psihologie, în urmă cu 10 ani, viața a purtat-o în India, unde a descoperit Yoga – dragoste la prima întâlnire. A vrut să înțeleagă filozofia din spatele asanelor (posturi fizice), pranayamei (tehnici de respirație), kriyas (tehnici de purificare), meditației (concentrare) și s-a hotărât să urmeze un curs de 200 de ore în cadrul Institutului de Yoga Shri Yogendra, Mumbai-India. Acesta a fost momentul în care a înțeles cu adevărat ce înseamnă yoga și complexitatea ei. Și pentru că a dorit să aprofundeze cunoștințele și tainele din spatele Yoga, a avansat la 900 de ore, cursuri acreditate de Yoga Alliance USA.
Elena: “Yoga mi-a oferit răspunsuri la multe întrebări rămase fără răspuns până atunci, mi-am găsit echilibrul interior cât și exterior. Yoga este o călătorie spre sine, spre autocunoaștere, drum pe care îl alegem, din păcate, destul de rar.
Este de datoria mea (ca practicant yoga) să împărtășesc din cunoștințele mele (primite de la mentorii mei) și de aceea vă aștept cu drag să practicăm împreună la clubul WePlay!”

Gabriela Ceobanu
Gabriela Ceobanu

Imbinand meseria de kinetoterapeut cu cea de instructor de pilates si aerobic Gabriela vă asteapta sa descoperiti cel mai ieftin medicament: miscarea! Studiile in domeniul recuperarii, educatiei fizice si cei 12 ani in lumea sportului de performanta i-au confirmat acest lucru.

Daca vreti sa va convingeti si voi  va asteapta martea si joia cu ore intense de tonifiere, gravity, urmate de o binemeritata relaxare fizica si psihica, detensionare, eliberare  si realiniere posturala la ora de pilates!

Mihaela Roman (Chicomban)
Mihaela Roman (Chicomban)

Un adevărat mentor pentru mulți dintre instructorii și sportivii activi din Brașov, energia, bucuria, aspirația, determinarea sunt numai câteva din atributele ei, cuvintele sunt prea puține pentru a descrie cariera ei, cu considerație astăzi vă invităm să o cunoașteți mai bine .
”Viaţa mea este făcută din fitness şi muzică!
Fitness, cel mai bun medicament pentru sufletul inimilor noastre, prinde contur prin dezvoltarea gandirii, imaginatiei, a puterii de transpunere în ritm si tempou”- Mihaela.R
Din 1996, imediat după absolvirea studiilor superioare, îşi ancorează cariera ca profesor- antrenor titular la C.S.S. ” Brașovia”, Brașov – având calificarea de antrenor specializare baschet.
La numai doi ani distanţă, din anul 1998 şi până în prezent, este treptat, preparator/asistent/lector universitar a Facultătii de Educatie fizică şi sporturi montane. În anul 2014 îşi termină studiile doctorale, dobândind titlul de doctor în “Știința sportului și Educației fizice”.
Activităţiile de predare-învăţare ale Mihaelei sunt legate de Kinesiologie (Ştiinţa mişcării); Tehnici de tonifiere musculare; Teoria şi practica în sportul de expresie fitness; Pilates; Polivalență sportivă: Baschet; Kinetoprofilaxie; Evaluare motrică și somato-funcțională; Elemente de gimnastică medicală, Kinetoprofilaxie; toate acestea conturându-se în elaborarea cursurilor teoretice în strânsă concordanță cu noutățile apărute în domeniul disciplinelor predate.
Este membru în diferite proiecte ale domeniului însă, domeniul Fitnessului nu se lasă pe plan secund. Încă din anii 2002, Mihaela îmbrăţisează pasiunea pentru a fi instructor; începuturile acestei pasiuni desfăşurându-se în incinta sălii de fitness/aerobic Forex, urmând My Place, apoi WePlay.
În tot acest timp obţine atestate de participare la cursuri de specializare în Step Methodology, RED Training, Dance, Fitball; precum şi certificat autorizat de Formator.

Motto:
“În sport opusul succesului nu este esecul, ci lipsa de ambiţie şi încredere.”
“Munceste până cand idolii tăi îţi devin rivali.”
“În spatele oricărui învingător stă cineva care spune: “Am încredere în tine!”
“Un professor bun îţi arată încotro să priveşti, dar nu îţi spune ce să vezi.”
“Mintea îţi modelează corpul, iar corpul îţi construieşte mintea.”

Mirela Iancef Kornfeld
Mirela Iancef Kornfeld

Specialitate ei sunt antrenamentele personale deoarece îi place să creeze o legatură strânsă și specială cu toate personale cu care intră in contact.
Mirela are o experienta de 22 de ani in industria fitness-ului pe plan local dar și internațional, Mirela si-a extins cunostintele/experienta la Academia de fitness din Londra, unde a obținut o educație suplimentară în domeniul nutriției, sănătății, detoxifierii și metodelor de fitness alternative, cum ar fi: Pilates, Yoga, Aerobic, Step aerobic, Fitball și Spinning. Cunoașterea și dedicarea Mirelei la antrenamentele voastre personale este tot ce aveți nevoie pentru direcția dumneavoastră într-un stil de viață sănătos în care obiectivele dvs. de sănătate și de fitness pot fi atinse.

Motto:
“Un om sănătos are o mie de dorințe, pe cand unul bolnav are doar una!”

Mihaela Seciu – Mela
Mihaela Seciu – Mela
Numele meu este Mela, am 33 de ani si sunt un inginer pasionat de lumea fitnessului. Totul a inceput din dorinta de a ma mentine sanatoasa atat fizic cat si psihic. Acum aceasta pasiune pentru sport s-a transformat in cariera si am posibilitatea sa lucrez cu oameni care cred la randul lor in beneficiile sportului.

Sunt o fire optimista, creativa si imi plac antrenamentele cat mai interactive si pline de energie.

Va astept la cursurile noastre, pentru a vedea ce inseamna sa te antrenezi motivat!

Certificari:

Curs instructor fitness & personal trainer (Fitness Education School – 2017)

Workshop “Functional Ready to Go” (Move On Fitness Education – 2019)

Experienta profesionala:

Instructor fitness si aerobic CAN Brasov (03.2019-10.2019)

Instructor fitness si aerobic – freelancer Activve by Mela (10.2019-prezent)

Stil antrenamente: cardio, antrenamente cu greutatea corpului, circuite cu sau fara accesorii

Antrenament favorit: antrenament cu greutatea corpului

Instructori Badminton

Iacob Mârza
Iacob MârzaInstructor Badminton

Voluntar, entuziast, meticulos si pasionat, Iacob Marza, zis «Moțu», punctul de la care a pornit Badmintonul in România, implicit în Brașov, membru fondator al Federației Române de Badminton.

Vă așteaptă la joacă în Clubul WePlay !

Dan Stegaru
Dan StegaruInstructor Badminton

Jocul de badminton este unul complex, care îți oferă mari satisfacții,  avand o gamă foarte variată de lovituri, fiind in acelasi timp cel mai rapid sport cu racheta. Badmintonul poate fi considerat un sport de masă, pentru că poate fi jucat de la vârsta de 6-7 ani până la vârste de peste 70 ani, cu beneficii pentru fizic – sănătate și întreținerea corpului; social – prieteni și lucru în echipă; emoțional – distracție, încrederea personală, spiritul de echipă; intelect – rezolvarea problemelor, dezvoltarea abilităților pentru a lua decizii intr-un timp scurt. In același timp badmintonul este parte a celui mai important eveniment sportiv de pe planetă, Jocurile Olimpice, putând fi practicat și la nivel înalt, necesitând o foarte bună pregatire, la nivel de performanță, cu stabilirea obiectivelor și a modului în care se poate ajunge la îndeplinirea lor”
Il consider un sport “periculos” pentru ca iti creaza dependenta, glumesc desigur, dar mie mi-a schimbat modul de viata. Din 2014, când am inceput sa practic acest sport, ca sportiv si ulterior si ca antrenor sub un concept R-sport, dupa ce am facut mai multe cursuri de perfectionare, am avut mari satisfactii prin rezultatele obținute…anul acesta speram sa avem, cel putin, doua titluri de campioni nationali la diferite categorii de varsta.
Va astept, ca impreuna, sa avem placerea de a descoperi cat mai mult din secretele acestui sport.

Instructori Squash

Hunor Bara – Huni
Hunor Bara – HuniInstructor Badminton

Mă numesc Huni și sunt antrenor de squash din 2015. M-am întâlnit de acest sport în 2007 și m-am îndrăgostit de el din prima. Vă provoc să încercați și voi măcar odată și sunt convins că o să înțelegeți de ce. Țelul meu este să ajut comunitatea de squash din România să crească și să se dezvolte din ce în ce mai mult. Vă aștept pe terenul de squash!

VEZI OFERTELE WEPLAY