Menu

Regulament

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA – WE PLAY CENTRU RECREA?IONAL

Bine ati venit la Centrul Recreational We Play! Dorim sa aveti o experienta cat mai placuta si pentru aceasta va rugam sa respectati urmatoarele reguli de conduita:

Regulamentul in vigoare este stabilit pentru desfasurarea normala a activitatilor si ocupatiilor utilizatorilor Centrului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si în scopul respectarii ordinii si curateniei încaperilor si echipamentelor Centrului.

DEFINITII
Centrul Recreational WePlay – reprezinta spatiul public în care se desfasoara activitati sportive si recreative, inclusiv anexele acestuia, situat în Mun. Brasov, str. Turnului, nr. 5, Jud. Brasov;
Membru al Centrului – reprezinta orice persoana care desfasoara activitati sportive si/sau recreative in cadrul Centrului Recreational WePlay. Consideram Membru si persoanele care nu detin un card WePlay sau nu au achitat o sedinta la Receptia Centrului, dar care sunt invitati ai altor Membri ce detin carduri. În cadrul prezentului ROI, denumirea de abonat/utilizator/invitat va fi interpretata conform definitiei de Membru al Centrului.
Personal WePlay – reprezinta personalul angajat sau colaborator al WePlay si consta în personal administrativ, instructori sportivi, personal management. În functie de evenimentele organizate de WePlay, consideram Personal WePlay si instructorii/colaboratorii/organizatorii evenimentelor respective, care nu se afla în relatie comerciala cu WE PLAY SRL.
Declaratie de asumare a raspunderii – reprezinta declaratia data, pe propria raspundere, de orice membru WePlay, o singura data, prima oara când doreste sa efectueze o activitate recreativ-sportiva in cadrul Centrului Recreational WePlay. In cazul in care apar modificari privind starea de sanatate, acesta are obligatia sa faca cunoscut acest lucru. Desfasurarea de activitati sportive se realizeaza pe propria raspundere.

ACCESUL
1. Cunoasterea, insusirea si respectarea Regulamentului de Ordine Interioara al Centrului sunt obligatorii pentru toate persoanele care il frecventeaza. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului si semnarea fisei de adeziune, fiecare membru garanteaza respectarea cu strictete a prezentului regulament.
2. Programul Centrului Recreational WE PLAY (Club) este 9-22. Sâmbata si duminica programul este 9-20 cu prelungire la solicitare. Programul poate fi schimbat conform dispozitiilor Administratiei. Membrii sunt rugati sa respecte orele de deschidere si inchidere ale Centrului.
3. Membru al Centrului poate deveni orice cetatean care a implinit varsta de 18 ani, in urma semnarii Declaratiei de Asumare a Raspunderii si achitarii costului serviciilor. In cazul minorilor (4-18 ani), este necesar si acordul scris al tutorelui legal, prin semnarea contractului.
4. Accesul în Centrul Recreational se face in baza Cardului de membru sau a bonului fiscal (in cazul in care a fost achitata doar o sedinta). Cardul de membru se elibereaza prin plata unui abonament pentru unul sau mai multe din serviciile oferite de Centrul Recreational We Play. Taxa de reemitere card nou in caz de pierdere este de 5 ron.
5. Cardul este nominal si nu poate fi transmis altor persoane. Fiecare utilizator este obligat sa poarte permanent cardul de membru cand frecventeaza Centrul. In cazul in care la sosire, un utilizator nu are cardul in posesie, validitatea abonamentului se va verifica pe baza actului de identitate al utilizatorului.
6. Plata pentru servicii se realizeaza numai la receptia Centrului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, prin card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor nu este posibila.
7. Minorii pana la varsta de 12 ani sunt obligati sa frecventeze Centrul insotiti de parinti sau de persoane autorizate. Parintii sau persoanele autorizate care insotesc sau care raspund pentru copiii minori îsi asuma responsabilitatea pentru copii pe teritoriul Centrului.
8. Centrul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii/cursantii/viitorii membri (membri simpatizanti sportivi), fara a da nicio explicatie.
9. Conducerea Centrului isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat.
10. Conducerea Centrului isi rezerva dreptul de a modifica tarifele existente. Aceasta isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul de Ordine Interioara cu o prealabila notificare.

FOTOGRAFIEREA SI FILMAREA SUNT STRICT INTERZISE FARA ACORDUL EXPRES AL REPREZENTANTILOR CENTRULUI.

REGULI PRIVIND ACTIVITATEA IN CENTRUL RECREATIONAL WE PLAY
1. Abonatul Centrului are dreptul de a primi indrumari, asistenta si recomandari de la personalul specializat cu privire la activitatea pentru care a optat precum si pentru utilizarea echipamentului sportiv. Abonatul este obligat sa utilizeze echipamentul sportiv in mod adecvat. In mod contrar, el isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii neadecvate.
2. La antrenamentele de grup, numarul participantilor poate fi limitat în functie de capacitatea salii si a materialelor cu care se lucreaza. Intrarea se face in acest caz pe baza de programare la receptie. Toate serviciile oferite de Centru necesita programare.
3. Abonatul este de acord cu efectuarea inregistrarilor video pentru supravegherea activitatii curente in cadrul Centrului. Centrul nu asigura prin contract vizionarea antrenamentelor la TV de catre beneficiari sau participarea parintilor in cadrul antrenamentelor.
4. In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau a altui bun al Centrului, din vina abonatului, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse echipamentului sportiv sau bunului si reparatiile necesare.
5. In scopul prevenirii traumatismelor sau diferendelor, Centrul isi rezerva dreptul de a intrerupe exercitarea serviciilor atunci cand serviciile municipale opresc furnizarea apei, energiei termice si electrice.
6. In timpul activitatii, abonatul trebuie sa-si incuie garderoba in spatiile special amenajate si sa-si pastreze cheia, iar in caz de pierdere a acesteia, sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale noi si manopera de montaj.
7. Centrul nu isi asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale uitate la vestiar si nici pentru obiectele de pret care nu au fost lasate in grija personalului de la Receptie. Membri sunt rugati sa nu lase in vestiar obiecte de valoare, ci sa le predea in grija receptionerului Centrului, care le va pastra in compartimentele speciale.
8. Orice forma de frecventare a Centrului se face doar pe propria raspundere privind starea de sanatate. Centrul recomanda membrilor sa sustina examenul medical pana la inceperea frecventarii activitatilor sportive, deoarece fiecare utilizator este responsabil de sanatatea sa. Administratia Centrului nu poarta raspundere pentru starea de sanatate a membrilor si/sau suferintele cauzate de înrautatirea sanatatii acestora, in urma antrenamentelor efectuate.
9. Administratia Centrului nu isi asuma raspunderea pentru daunele pricinuite bunurilor utilizatorilor in urma actiunilor ilegale ale persoanelor terte.
10. Utilizatorul Centrului este direct raspunzator pentru incalcarea ordinii publice in incinta Centrului Sportiv. In scopul securitatii membrilor si invitatilor acestora, sunt interzise armele albe, de foc, cu gaze sau orice alte obiecte care pot fi folosite pentru agresiuni fizice. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta Centrului sunt strict interzise.
11. In cazul folosirii saunei, va rugam sa efectuati un control medical de specialitate care sa nu va interzica acest lucru. Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza Centrul Recreational de orice responsabilitate.

SE INTERZICE ACCESUL IN INCINTA CLUBULUI:
• Persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor;
• Persoanelor cu aspect respingator sau imbracate in haine murdare;
• Persoanelor insotite de animale;
• Persoanelor cu boli infecto-contagioase;
• Persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb.

ESTE INTERZISA:
• Filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia Centrului;
• Utilizarea din proprie initiativa a aparaturii muzicale sau a altor aparate ale Centrului;
• Folosirea gumei de mestecat in timpul activitatilor sportive din cadrul Centrului.

ANULAREA ABONAMENTULUI
Anularea abonamentului se realizeaza in una din urmatoarele conditii:
• Nerespectarea prezentului regulament;
• Folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, precum si un a unui comportament care sa prejudicieze buna imagine a Centrului Recreational;
• Igiena personala precara;
• Nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;
• Savarsirea de infractiuni in incinta Centrului sau a zonelor adiacente;
• Consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
• Nerespectarea tipului de abonament pentru care utilizatorul a optat;
• Declararea datelor eronate in fisa de înscriere;
• Instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii în locul acesteia;
• Nerespectarea regulilor de igiena ale Centrului.

PROGRAMAREA/REPROGRAMAREA/ANULAREA ACTIVITATILOR SPORTIVE
1. Reprogramarea / anularea activităților sportive se efectuează în felul următor: până la ora 1700 din ziua anterioară pentru activitățile care se desfășoară în intervalul 8:00-11:00 cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată pentru activitățile care se desfășoară în intervalul 16:00-22:00.
2. În cazul nerespectării regulilor de reprogramare / anulare, se aplică următoarele penalizări:
– sporturi (badminton și squash) – intrarea neonorată va fi luată în considerare
– fitness – intrarea neonorată la clasa de Gravity va fi scăzută din numărul total de intrări prevăzute de tipul de abonament

ANTRENAMENTELE INDIVIDUALE
1. Pentru efectuarea antrenamentelor individuale este necesara programarea si plata acestui serviciu la Receptie. Membrul Centrului poate solicita efectuarea unui test de catre unii dintre antrenori, in baza caruia i se va recomanda un program optim la disciplina aleasa, un regim alimentar optim, combinate cu stilul sau de viata. Costurile acestui test precum si cheltuielile ulterioare se vor negocia în functie de fiecare solicitant si de tipul antrenamentului.
2. La abonamentele cu personal trainer, in cazul in care instructorul nu poate sustine sedinta sau sedintele de antrenament, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu direct proportional cu perioada în care nu s-au efectuat antrenamente.

Studiourile de fitness / aerobic
1. Accesul in studiourile de fitness este permis numai cu echipament sportiv adecvat – incaltaminte sport de schimb curata. Este obligatoriu ca incaltamintea sa aiba talpa ce nu lasa urme (de preferat talpa alba). In lipsa unui echipament sportiv adecvat al utilizatorului, personalul Centrului va interzice accesul acestuia pe terenul de joc.
2. Frecventarea orelor de curs in studiourile de fitness/aerobic se face conform orarului stabilit de catre administratie, fara itarzieri.
3. Pana la inceperea orei de fitness/aerobic, clientii vor astepta in locul special amenajat in acest scop in incinta. Stationarea pe culoare sau in alte zone delimitate pentru diverse activitati este interzisa.
4. Utilizatorii sunt rugati sa adapteze volumul soneriei telefonului mobil astfel incat sa nu deranjeze ora de curs.
5. Utilizatorii sunt rugati sa evite ca partile descoperite ale corpului sa vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folosind prosopul. Este recomandat dusul sau deodorizantul inainte de antrenament, daca nu sunteti sigur de prospetimea si curatenia corpului Dvs. Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzis.
6. Utilizarea echipamentului de fitness/aerobic este permisa numai in urma instructajului efectuat de catre antrenor.
7. Sunt interzise bruscarea aparatelor si trantirea ganterelor pe pardoseala. Daca functionarea aparatului este anormala sau se observa vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa, vreo fisura la banca sau aparat, utilizatorul este obligat sa opreasca de indata lucrul si sa anunte instructorul.
8. Utilizatorii sunt rugati ca in timpul pauzelor de relaxare sa nu tina aparatul ocupat. Intra in responsabilitatea fiecarui client cererea de ajutor din partea instructorului la lucrul cu aparatele cu încarcatura specifica.
9. Clientii care utilizeaza pentru prima data in antrenament tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute, sunt rugati sa se consulte in problema functionarii lor cu personalul Centrului.
10. Selectarea si utilizarea programului audiovizual si muzical sunt exercitate numai de catre instructor.
11. La finele orei de curs, fiecare utilizator va fixa toate echipamentele de aerobic/fitness în pozitia initiala, le va igieniza si va pozitiona greutatile la locul lor destinat.

Squash/Badminton
1. Accesul pe terenurile de badminton/squash este permis numai cu echipament sportiv adecvat – incaltaminte sport de schimb curata. Este obligatoriu ca incaltamintea sa aiba talpa ce nu lasa urme (de preferat talpa alba). In lipsa unui echipament sportiv adecvat al utilizatorului, personalul Centrului va interzice accesul acestuia pe terenul de joc.
2. La inceputul orei, clientii vor primi echipamentul corespunzator (racheta) de la Receptia Centrului. Acestia au obligatia de a returna echipamentul in aceeasi stare la finalizarea sedintei sportive.
3. Distrugerea sau deteriorarea echipamentului si a materialelor puse la dispozitia clientilor pentru badminton/squash atrage dupa sine penalizarea clientului vinovat, cu sume corespunzatoare costului pagubei produse.
4. Numarul maxim de jucatori pe un teren de badminton este 4, iar pe un teren de squash este 2, exceptie facand sedintele cu Antrenor, in cadrul carora numarul de jucatori este ales de acesta.

Sauna, dusurile
1. La utilizarea dusurilor si saunei, este obligatorie respectarea urmatoarelor reguli:
• Este interzis accesul in sauna si la dusuri cu incaltaminte obisnuita;
• Se recomanda purtarea incaltamintei tip slapi, in scopul pastrarii igienei si prevenirii accidentarii;
• Inainte de a utiliza sauna, dusul este obligatoriu;
• Prosopul Centrului, folosit, se da in primire receptionerului;
• Dupa folosirea saunei la temperaturi mai mari de 80 grade Celsius, clientii sunt rugati sa o seteze la starea initiala pentru a nu ii deranja pe urmatorii clienti. Centrul nu isi asuma raspunderea privind timpul de folosire a saunei sau temperatura setata (clientii sunt avertizati ca temperaturile de peste 80 grade Celsius pot fi periculoase pentru sanatatea lor);
• In afara de apa simpla sau in amestec cu esente naturale, este interzis a turna altceva pe pietre; in caz contrar, exista riscul de incendiu sau generare de mirosuri. Apa se va folosi in cantitati moderate.

Cabinetul de masaj
1. Frecventarea cabinetului de masaj se realizeaza în urma pla?ii ?i programari cu 12 de ore înainte. În func?ie de disponibilitate, programarea se poate face pe loc.
2. La inceputul sedintei de masaj, dusul este obligatoriu.
3. Este interzis accesul persoanelor cu boli de piele.
******************
Puteti instiinta conducerea Centrului de eventualele Dvs. observatii prin urmatoarele modalitati: cu ajutorul casutei de “Sugestii si Reclamatii“ aflata la Receptie sau prin e-mail la adresa: contact@weplay.ro.
************************
Conducerea Centrului isi rezerva dreptul de a introduce noi puncte in Regulament.
Orice modificare a prezentului Regulament va fi comunicata in timp util.

15 martie 2013

Centrul Recrea?ional We Play,
Manager
MIHAI HARHOI