Menu

Rezervari

Bine ai venit pe pagina de Rezervari! Important! Programul de Iarna al Centrului Recreational WePlay se incadreaza in intervalul orar 09:00 – 21:00 de luni pana vineri, 09:00 – 16:00 sambata, iar duminica inchis. Va rugam sa verificati programul special de sarbatori de iarna pe pagina Contact. Pentru aceste intervale, te invitam sa-ti faci rezervare la clasele sau sporturile dorite, folosind calendarul de mai jos. In cazul in care intampini probleme, nu ezita sa ne contactezi pe numerele de telefon Vdf 0721-248-008 sau Rds 0368-455-990.

Rezervarile se efectueaza in limita locurilor/terenurilor disponibile. Rezervarile se pot efectua doar daca detii un abonament We Play si doar in perioada de valabilitate a acestora. Poti efectua doua tipuri de rezervari, in functie de tipul de abonament pe care il ai.

Rezervare standard – in cazul in care detii abonamentul All you can Fitness sau beneficiezi de tariful de intrare unica/pe ora, poti efectua doua rezervari in avans, urmand ca dupa prezentarea la ora programata, sa efectuezi o alta rezervare.

Rezervari multiple – in cazul in care detii abonamentul All you can Fitness+, poti efectua in perioada de valabilitate a acestuia un numar multiplu de rezervari. Daca beneficiezi de optiunea Rezervari multiple, poti efectua rezervari si dupa expirarea perioadei de valabilitate a abonamentului cu conditia ca la data primei rezervari sa detii un abonament valid. In caz contrar, toate rezervarile ulterioare se anuleaza. In cazul in care beneficiezi de optiunea Rezervari multiple, iar in perioada de valabilitate nu te-ai prezentat la 2 rezervări, fără să anunți conform prevederilor ROI, se anulează toate rezervările active. Accesul la clasele de gravity este limitat in functie de abonamentul ales. Astfel, in cazul in care detii abonamentul All you can Fitness, in perioada de valabilitate a abonamentului este inclus accesul la 8 clase de gravity. In cazul in care detii abonamentul All you can Fitness+, in perioada de valabilitate a abonamentului este inclus accesul la 12 clase de gravity. In cazul in care lunar abonatul si-a consumat numarul de intrari la Gravity, accesul suplimentar se efectueaza contracost.

Foloseste calendarul pentru a face rezervari. Alege clasa, alege instructorul (optional), verifica programul, alege data si ora care ti se potrivesc cel mai bine si apasa pe butonul Rezerva. Fa-ti cont sau conecteaza-te direct cu Facebook sau Google. Important! In cazul in care alegi sa-ti creezi un cont, nu uita sa-l confirmi apasand pe linkul din e-mail-ul primit. Numarul din paranteza, din dreptul fiecarei clase, reprezinta numarul de locuri disponibile la clasa respectiva. Dupa ce faci o rezervare, vei primi un e-mail de confirmare. Daca nu-l gasesti in Inbox, cauta-l si in Spam.

PROGRAMAREA/REPROGRAMAREA/ANULAREA ACTIVITATILOR SPORTIVE (sporturi si clase) Activitatile sportive se vor desfasura doar cu programare initiala. Programarea se poate efectua fie telefonic la nr. 0368/455990, 0721/248008 fie pe website-ul www.weplay.ro pe pagina Rezervari. Anularea/reprogramarea activitatilor sportive care se desfasoara dimineata pana la orele 11 am, se realizeaza pana la orele 15 pm din ziua anterioara. In cazul activitatilor sportive care se desfasoara in intervalul 4 pm – 10 pm, anularea/reprogamarea rezervarii se poate face pana la orele 10 am din ziua respectiva. In cazul in care anularea/reprogramarea nu a fost efectuata conform prevederilor mai sus enuntate, punctele aferente acestei activitati sportive vor fi scazute automat de pe cardul clientului.