loader image

Elena Condrea

Despre

Absolventă a facultății de Psihologie, în urmă cu 10 ani, viața a purtat-o în India, unde a descoperit Yoga – dragoste la prima întâlnire. A vrut să înțeleagă filozofia din spatele asanelor (posturi fizice), pranayamei (tehnici de respirație), kriyas (tehnici de purificare), meditației (concentrare) și s-a hotărât să urmeze un curs de 200 de ore în cadrul Institutului de Yoga Shri Yogendra, Mumbai-India. Acesta a fost momentul în care a înțeles cu adevărat ce înseamnă yoga și complexitatea ei. Și pentru că a dorit să aprofundeze cunoștințele și tainele din spatele Yoga, a avansat la 900 de ore, cursuri acreditate de Yoga Alliance USA.
Elena: “Yoga mi-a oferit răspunsuri la multe întrebări rămase fără răspuns până atunci, mi-am găsit echilibrul interior cât și exterior. Yoga este o călătorie spre sine, spre autocunoaștere, drum pe care îl alegem, din păcate, destul de rar.
Este de datoria mea (ca practicant yoga) să împărtășesc din cunoștințele mele (primite de la mentorii mei) și de aceea vă aștept cu drag să practicăm împreună la clubul WePlay!”