Instructori Fitness2022-05-24T09:56:41+03:00

Instructori Fitness

Centrul recreational WePlay dorește să îți ureze bun venit! Intră pe ușa clubului și vei descoperi un mediu dedicat unei condiții fizice excelente și unei bune dispoziții de invidiat!

Mihai Harhoi
Mihai Harhoi

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul fitness-ului în Statele Unite și Anglia, licențiat în Gravity, Pilates, antrenamente personale, Yoga, Indoor Cycling, Body Sculpt Boot Camp, De-tox și Lifestyle Coach, Nutriție vă aștept cu energie și profesionalism la mișcare și educație.
Pasionat de multe sporturi extreme am ajuns să fiu brevetat ca instructor de scufundări și rafting pe lângă sporturile pe care le-am practicat la nivel de performață ski și tenis.
Pasiunea mea pentru ski m-a purtat în Colorado pentru 7 sezoane de ski unde am predat ore private pentru Vail Resorts/Breckenridge.

Pentru mulți ani am lucrat pe vasele de croazieră unde am setat Spa-uri activând ca Fitness Director și Spa Manager aceste joburi expunându-mă la foarte mult “know how” și noutăți in domeniul fitnesului, nutriției, întodeauna intrând în contact tot timpul cu tehnologi de ultimă oră din domeniul , nu numai.

Iubesc să “biciclesc”, în 2006 am traversat cu bicicleta Nepalul ajungând la 6000m la una dintre trecători în drum spre Lhasa.
Anul trecut am pedalat din Germania până în România dea lungul Dunării.
În 2012 am pus bazele unui centru de recreere din Brașov în care pe lângă Fitness avem Badminton și Squash fiind membru fondator al Federației Române de Squash.
Altfel: Entuziast, Energic și Pasionat.
Hai la Sport!

Elena Condrea
Elena Condrea

Absolventă a facultății de Psihologie, în urmă cu 10 ani, viața a purtat-o în India, unde a descoperit Yoga – dragoste la prima întâlnire. A vrut să înțeleagă filozofia din spatele asanelor (posturi fizice), pranayamei (tehnici de respirație), kriyas (tehnici de purificare), meditației (concentrare) și s-a hotărât să urmeze un curs de 200 de ore în cadrul Institutului de Yoga Shri Yogendra, Mumbai-India. Acesta a fost momentul în care a înțeles cu adevărat ce înseamnă yoga și complexitatea ei. Și pentru că a dorit să aprofundeze cunoștințele și tainele din spatele Yoga, a avansat la 900 de ore, cursuri acreditate de Yoga Alliance USA.
Elena: “Yoga mi-a oferit răspunsuri la multe întrebări rămase fără răspuns până atunci, mi-am găsit echilibrul interior cât și exterior. Yoga este o călătorie spre sine, spre autocunoaștere, drum pe care îl alegem, din păcate, destul de rar.
Este de datoria mea (ca practicant yoga) să împărtășesc din cunoștințele mele (primite de la mentorii mei) și de aceea vă aștept cu drag să practicăm împreună la clubul WePlay!”

Alex Pătrașcu
Alex Pătrașcu

Prietenii îi spun “HAPPY”, dar numele lui este Pătrașcu Alexandru Valentin. Fiind o persoană activă căreia îi place mișcarea și sportul, a urmat cursurile Liceul cu Program Sportiv Brașov apoi Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.
În urmă cu 20 de ani a descoperit un sport care a contribuit foarte mult la formarea lui ca om în primul rând și apoi ca sportiv. A fost prima lui întâlnire cu o sală de arte marțiale, iar aceasta intâlnire durează și în prezent.
“HAPPY” este multiplu medaliat la competițiile naționale si internaționale de Ashihara Karate.
Muntele este a doua lui mare pasiune , încă din școala generală (nr.14) a fost inițiat în tainele și cunoașterea muntelui de oameni minunati, iubitori de munte, de natura cu tot ceea ce are ea mai frumos de oferit. Acesti “muntomani” l-au învatat să respect si să iubescă muntele!
Pasiunea pentru sport, fitness si pentru tot ceea ce inseamna pregatirea fizica îl face să caute și să descopere noi metode de antrenament pentru a veni în întâmpinarea clienților Centrului Recreational WePlay si pentru a le oferi antrenamente calitative.
Colaborarea cu Centrul Recreational We Play a început in 2015, ca o provocare în special cu ora de RYDE & TONE urmate la scurt timp de GRAVITY, TRX și antrenamentele personale .
“HAPPY” este antrenor de ashihara karate în cadrul clubului HAPPY FIGHTERS si instructor de înot la Centrul Spa al hotelului Aro Palace din Brașov unde predă cursuri de înot pentru copii si adulți (inițiere si perfecționare).

Motto:
“Când nu mai poți, mai poți puțin!”
“Singurul adversar al tău esti TU.”
“Antrenează-te ca și cum nu ar exista o linie de sosire!”

Mihaela Roman (Chicomban)
Mihaela Roman (Chicomban)

Un adevărat mentor pentru mulți dintre instructorii și sportivii activi din Brașov, energia, bucuria, aspirația, determinarea sunt numai câteva din atributele ei, cuvintele sunt prea puține pentru a descrie cariera ei, cu considerație astăzi vă invităm să o cunoașteți mai bine .
”Viaţa mea este făcută din fitness şi muzică!
Fitness, cel mai bun medicament pentru sufletul inimilor noastre, prinde contur prin dezvoltarea gandirii, imaginatiei, a puterii de transpunere în ritm si tempou”- Mihaela.R
Din 1996, imediat după absolvirea studiilor superioare, îşi ancorează cariera ca profesor- antrenor titular la C.S.S. ” Brașovia”, Brașov – având calificarea de antrenor specializare baschet.
La numai doi ani distanţă, din anul 1998 şi până în prezent, este treptat, preparator/asistent/lector universitar a Facultătii de Educatie fizică şi sporturi montane. În anul 2014 îşi termină studiile doctorale, dobândind titlul de doctor în “Știința sportului și Educației fizice”.
Activităţiile de predare-învăţare ale Mihaelei sunt legate de Kinesiologie (Ştiinţa mişcării); Tehnici de tonifiere musculare; Teoria şi practica în sportul de expresie fitness; Pilates; Polivalență sportivă: Baschet; Kinetoprofilaxie; Evaluare motrică și somato-funcțională; Elemente de gimnastică medicală, Kinetoprofilaxie; toate acestea conturându-se în elaborarea cursurilor teoretice în strânsă concordanță cu noutățile apărute în domeniul disciplinelor predate.
Este membru în diferite proiecte ale domeniului însă, domeniul Fitnessului nu se lasă pe plan secund. Încă din anii 2002, Mihaela îmbrăţisează pasiunea pentru a fi instructor; începuturile acestei pasiuni desfăşurându-se în incinta sălii de fitness/aerobic Forex, urmând My Place, apoi WePlay.
În tot acest timp obţine atestate de participare la cursuri de specializare în Step Methodology, RED Training, Dance, Fitball; precum şi certificat autorizat de Formator.

Motto:
“În sport opusul succesului nu este esecul, ci lipsa de ambiţie şi încredere.”
“Munceste până cand idolii tăi îţi devin rivali.”
“În spatele oricărui învingător stă cineva care spune: “Am încredere în tine!”
“Un professor bun îţi arată încotro să priveşti, dar nu îţi spune ce să vezi.”
“Mintea îţi modelează corpul, iar corpul îţi construieşte mintea.”

Florin Cheoseaua
Florin Cheoseaua

Zâmbetul și buna dispoziție îl caracterizează pe Florin Cheoseaua, din copilărie sportul a făcut parte integrală din viața lui, elev al Colegiului Andrei Mureșanu din clasa a 4-a până în clasa a 8-a a jucat rugby la RC Brașov (participând la numeroase turnee naționale și internaționale aducând trofee și medalii clubului).
La scurt timp a urmat liceul cu program sportiv Brașov specializare handbal jucând în toată această perioadă în echipa reprezentativă a liceului, participând la toate campionatele susținute de club pe plan județean și național.
Pasiunea lui pentru stiința sportului s-a aprofundat în anii care urmează fiind admis cu brio în cadrul facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane Brașov cu specializare Kinetoterapie, ulterior urmează studiile universitare de masterat la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș cu specializarea terapie fizică și reabilitare funcțională, după masterat urmează diferite cursuri de antrenor fitness și personal trainer.
Colaborarea cu Centrul Recreațional Weplay durează de mai bine de cinci ani cu specializare Gravity și antrenamente personale. De 9 ani instructor de schi, iubitor al muntelui, organizează iarna tabere de schii pentru copii, iar vara tabere montane și drumeții.
Momentan lucrează la introducerea unor clase noi de fitness în grila de program WePlay

Motto:
“Schimbarile mici pot face diferente mari.
Viata începe in afara zonei tale de confort.
Crede in tine chiar si atunci cand nimeni altcineva nu crede.”

Stanciu Mirela
Stanciu Mirela

Pasionată de balet, dans modern și dans sportiv, cu o experiență de peste 15 ani de practică, am fost mereu preocupată de armonia formelor feminine care exprimă simultan putere interioară și eleganță posturală.
Așa am descoperit Barre Fitness care propune o abordare excepțional de accesibilă în dezvoltarea unei posturi corporale înalte și demne.

Barre Fitness Academy este cadrul ideal de promovare a unui stil de viață sănătos prin programele de antrenament special dedicate dezvoltării musculaturii dorite.

Tipurile de exerciții propuse în cadrul claselor de Barre sunt pline de provocare iar accesoriile folosite sunt o încântare vizuală.

Participarea la clasele de Barre modelează nu doar structura posturală și musculatura întregului trup ci și o stare de spirit mult îmbunătățită plină de entuziasm, încredere în sine, tonus și energie.
Ne vedem la antrenamente!

Marina Iunia
Marina Iunia

Bună, sunt Iunia și am trei mari pasiuni: familia, natura și BARRE-ul.

Întai am iubit muzica și dansul, apoi m-am îndrăgostit de munte și am început să ies din colivia de bloc, deschizându-mi tot mai mult mintea către sport. Având un serviciu ce presupunea muncă de birou ajungeam să tânjesc după weekend și să visez cu ochii deschiși, teleportându-mă pe vârful vreunui munte, în liniște, departe de taste și ecrane.

Acest hobby de weekend a dat naștere, într-un final, uneia din celelalte pasiuni ale mele: familia. Muntele mi-a făcut cunoștință cu partenerul de viață, iar nu după mult timp am devenit mămica unei minunate fetițe (azi 1 an și 8 luni).
Gândindu-mă mult la viitorul nostru și la direcția pe care a luat-o viața mea după ce am născut, am decis să combin ceea ce îmi place mai mult (muzica și sportul) și să le transform, pur și simplu, într-un stil de viață.

Așa am descoperit BARRE-ul – cea de-a treia pasiune a mea

Barre-ul pentru mine înseamnă energie, putere, durere (din aceea bună), dar înseamnă și dans, eleganță, toate învăluite în dinamism și fericire. În Barre am găsit pace, bunăstare, sănătate, experiențe împlinitoare pe care doresc să le împărtășesc tuturor celor care decid să ne cunoască.

În plus, deoarece în sarcină am căutat cu disperare un loc în care să mă regăsesc, să socializez cu alte mămici, dar să fac și mișcare în același timp (din nou, îmi lipsea din suflet cu desăvârșire), am insistat să mă specializez pe Barre Pre și Postnatal și să lucrez mai departe și cu mămici cu sau fără bebeluși la purtător, concentrând antrenamente specifice care să le ajute să fie fericite și sănătoase, atât psihic cât și fizic (mami fericită, bebe fericit )

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!

Pop Alexandra
Pop Alexandra

Antrenori Badminton

Iacob Mârza
Iacob MârzaAntrenor Badminton

Voluntar, entuziast, meticulos si pasionat, Iacob Marza, zis «Moțu», punctul de la care a pornit Badmintonul in România, implicit în Brașov, membru fondator al Federației Române de Badminton.

Vă așteaptă la joacă în Clubul WePlay !

Dan Stegaru
Dan StegaruAntrenor Badminton

Jocul de badminton este unul complex, care îți oferă mari satisfacții,  avand o gamă foarte variată de lovituri, fiind in acelasi timp cel mai rapid sport cu racheta. Badmintonul poate fi considerat un sport de masă, pentru că poate fi jucat de la vârsta de 6-7 ani până la vârste de peste 70 ani, cu beneficii pentru fizic – sănătate și întreținerea corpului; social – prieteni și lucru în echipă; emoțional – distracție, încrederea personală, spiritul de echipă; intelect – rezolvarea problemelor, dezvoltarea abilităților pentru a lua decizii intr-un timp scurt. In același timp badmintonul este parte a celui mai important eveniment sportiv de pe planetă, Jocurile Olimpice, putând fi practicat și la nivel înalt, necesitând o foarte bună pregatire, la nivel de performanță, cu stabilirea obiectivelor și a modului în care se poate ajunge la îndeplinirea lor”
Il consider un sport “periculos” pentru ca iti creaza dependenta, glumesc desigur, dar mie mi-a schimbat modul de viata. Din 2014, când am inceput sa practic acest sport, ca sportiv si ulterior si ca antrenor sub un concept R-sport, dupa ce am facut mai multe cursuri de perfectionare, am avut mari satisfactii prin rezultatele obținute…anul acesta speram sa avem, cel putin, doua titluri de campioni nationali la diferite categorii de varsta.
Va astept, ca impreuna, sa avem placerea de a descoperi cat mai mult din secretele acestui sport.

Antrenor Squash

Hunor Bara – Huni
Hunor Bara – HuniAntrenor Squash

Mă numesc Huni și sunt antrenor de squash din 2015. M-am întâlnit de acest sport în 2007 și m-am îndrăgostit de el din prima. Vă provoc să încercați și voi măcar odată și sunt convins că o să înțelegeți de ce. Țelul meu este să ajut comunitatea de squash din România să crească și să se dezvolte din ce în ce mai mult. Vă aștept pe terenul de squash!