Instructori Fitness2024-01-23T16:23:55+02:00

Instructori Fitness

Centrul recreational WePlay dorește să îți ureze bun venit! Intră pe ușa clubului și vei descoperi un mediu dedicat unei condiții fizice excelente și unei bune dispoziții de invidiat!

Mihai Harhoi
Mihai Harhoi

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul fitness-ului în Statele Unite și Anglia, licențiat în Gravity, Pilates, antrenamente personale, Yoga, Indoor Cycling, Body Sculpt Boot Camp, De-tox și Lifestyle Coach, Nutriție vă aștept cu energie și profesionalism la mișcare și educație.
Pasionat de multe sporturi extreme am ajuns să fiu brevetat ca instructor de scufundări și rafting pe lângă sporturile pe care le-am practicat la nivel de performață ski și tenis.
Pasiunea mea pentru ski m-a purtat în Colorado pentru 7 sezoane de ski unde am predat ore private pentru Vail Resorts/Breckenridge.

Pentru mulți ani am lucrat pe vasele de croazieră unde am setat Spa-uri activând ca Fitness Director și Spa Manager aceste joburi expunându-mă la foarte mult “know how” și noutăți in domeniul fitnesului, nutriției, întodeauna intrând în contact tot timpul cu tehnologi de ultimă oră din domeniul , nu numai.

Iubesc să “biciclesc”, în 2006 am traversat cu bicicleta Nepalul ajungând la 6000m la una dintre trecători în drum spre Lhasa.
Anul trecut am pedalat din Germania până în România dea lungul Dunării.
În 2012 am pus bazele unui centru de recreere din Brașov în care pe lângă Fitness avem Badminton și Squash fiind membru fondator al Federației Române de Squash.
Altfel: Entuziast, Energic și Pasionat.
Hai la Sport!

Mihaela Chicomban
Mihaela Chicomban

Un adevărat mentor pentru mulți dintre instructorii și sportivii activi din Brașov, energia, bucuria, aspirația, determinarea sunt numai câteva din atributele ei, cuvintele sunt prea puține pentru a descrie cariera ei, cu considerație astăzi vă invităm să o cunoașteți mai bine .
”Viaţa mea este făcută din fitness şi muzică!
Fitness, cel mai bun medicament pentru sufletul inimilor noastre, prinde contur prin dezvoltarea gandirii, imaginatiei, a puterii de transpunere în ritm si tempou”- Mihaela.R
Din 1996, imediat după absolvirea studiilor superioare, îşi ancorează cariera ca profesor- antrenor titular la C.S.S. ” Brașovia”, Brașov – având calificarea de antrenor specializare baschet.
La numai doi ani distanţă, din anul 1998 şi până în prezent, este treptat, preparator/asistent/lector universitar a Facultătii de Educatie fizică şi sporturi montane. În anul 2014 îşi termină studiile doctorale, dobândind titlul de doctor în “Știința sportului și Educației fizice”.
Activităţiile de predare-învăţare ale Mihaelei sunt legate de Kinesiologie (Ştiinţa mişcării); Tehnici de tonifiere musculare; Teoria şi practica în sportul de expresie fitness; Pilates; Polivalență sportivă: Baschet; Kinetoprofilaxie; Evaluare motrică și somato-funcțională; Elemente de gimnastică medicală, Kinetoprofilaxie; toate acestea conturându-se în elaborarea cursurilor teoretice în strânsă concordanță cu noutățile apărute în domeniul disciplinelor predate.
Este membru în diferite proiecte ale domeniului însă, domeniul Fitnessului nu se lasă pe plan secund. Încă din anii 2002, Mihaela îmbrăţisează pasiunea pentru a fi instructor; începuturile acestei pasiuni desfăşurându-se în incinta sălii de fitness/aerobic Forex, urmând My Place, apoi WePlay.
În tot acest timp obţine atestate de participare la cursuri de specializare în Step Methodology, RED Training, Dance, Fitball; precum şi certificat autorizat de Formator.

Motto:
“În sport opusul succesului nu este esecul, ci lipsa de ambiţie şi încredere.”
“Munceste până cand idolii tăi îţi devin rivali.”
“În spatele oricărui învingător stă cineva care spune: “Am încredere în tine!”
“Un professor bun îţi arată încotro să priveşti, dar nu îţi spune ce să vezi.”
“Mintea îţi modelează corpul, iar corpul îţi construieşte mintea.”

Alex Pătrașcu
Alex Pătrașcu

Prietenii îi spun “HAPPY”, dar numele lui este Pătrașcu Alexandru Valentin. Fiind o persoană activă căreia îi place mișcarea și sportul, a urmat cursurile Liceul cu Program Sportiv Brașov apoi Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.
În urmă cu 20 de ani a descoperit un sport care a contribuit foarte mult la formarea lui ca om în primul rând și apoi ca sportiv. A fost prima lui întâlnire cu o sală de arte marțiale, iar aceasta intâlnire durează și în prezent.
“HAPPY” este multiplu medaliat la competițiile naționale si internaționale de Ashihara Karate.
Muntele este a doua lui mare pasiune , încă din școala generală (nr.14) a fost inițiat în tainele și cunoașterea muntelui de oameni minunati, iubitori de munte, de natura cu tot ceea ce are ea mai frumos de oferit. Acesti “muntomani” l-au învatat să respect si să iubescă muntele!
Pasiunea pentru sport, fitness si pentru tot ceea ce inseamna pregatirea fizica îl face să caute și să descopere noi metode de antrenament pentru a veni în întâmpinarea clienților Centrului Recreational WePlay si pentru a le oferi antrenamente calitative.
Colaborarea cu Centrul Recreational We Play a început in 2015, ca o provocare în special cu ora de RYDE & TONE urmate la scurt timp de GRAVITY, TRX și antrenamentele personale .
“HAPPY” este antrenor de ashihara karate în cadrul clubului HAPPY FIGHTERS si instructor de înot la Centrul Spa al hotelului Aro Palace din Brașov unde predă cursuri de înot pentru copii si adulți (inițiere si perfecționare).

Motto:
“Când nu mai poți, mai poți puțin!”
“Singurul adversar al tău esti TU.”
“Antrenează-te ca și cum nu ar exista o linie de sosire!”

Elena Condrea
Elena Condrea

Absolventă a facultății de Psihologie, în urmă cu 10 ani, viața a purtat-o în India, unde a descoperit Yoga – dragoste la prima întâlnire. A vrut să înțeleagă filozofia din spatele asanelor (posturi fizice), pranayamei (tehnici de respirație), kriyas (tehnici de purificare), meditației (concentrare) și s-a hotărât să urmeze un curs de 200 de ore în cadrul Institutului de Yoga Shri Yogendra, Mumbai-India. Acesta a fost momentul în care a înțeles cu adevărat ce înseamnă yoga și complexitatea ei. Și pentru că a dorit să aprofundeze cunoștințele și tainele din spatele Yoga, a avansat la 900 de ore, cursuri acreditate de Yoga Alliance USA.
Elena: “Yoga mi-a oferit răspunsuri la multe întrebări rămase fără răspuns până atunci, mi-am găsit echilibrul interior cât și exterior. Yoga este o călătorie spre sine, spre autocunoaștere, drum pe care îl alegem, din păcate, destul de rar.
Este de datoria mea (ca practicant yoga) să împărtășesc din cunoștințele mele (primite de la mentorii mei) și de aceea vă aștept cu drag să practicăm împreună la clubul WePlay!”

Pop Alexandra
Pop Alexandra
Isa și Ioana
Isa și Ioana

Dragostea noastră pentru zumba a început în urmă cu 6, respectiv 7 ani, când am fost la prima noastră oră. De atunci nu ne-a mai oprit nimic, în afară de pandemie.
Ne aducem aminte și acum prima întâlnire cu zumba, cu multă lume zâmbitoare, muzică faină, atmosferă de petrecere și cu încercările noastre de a ține ritmul, de a reproduce pașii și de a uita pentru o oră de toate gândurile.

După mai multe încercări de a găsi o activitate sportivă care să ne placă, am descoperit zumba, care ni s-a potrivit la fix, iar în timp a devenit și terapie pentru noi. Am perceput-o ca pe ora noastră, a fiecăreia dintre noi, timp alocat strict nouă, locul fără griji și locul unde putem fi exact așa cum suntem, fără teama de a nu aparține.

De aproape 3 ani suntem instructori licențiați de zumba și am făcut asta dintr-o glumă, în perioada restricțiilor din pandemie. Am zis că dacă sălile de sport sunt închise, atunci să devenim proprii noștri instructori de zumba. Iar în octombrie 2020, am ținut cu emoții mari prima noastră oră. Uitându-ne în urmă, a ieșit perfect. Cu bune, cu rele, cu emoții, cu bucurie, cu anxietate, cu împlinire, cu toate la un loc.

La zumba am învățat să ne exprimăm prin dans, am învățat să ne dăm voie să greșim, să fim imperfecte, să ne lăsăm purtate de energia momentului, să trăim în prezent și să ne bucurăm că putem face și alți oameni să se simtă măcar un pic mai bine.

Facem asta în paralel cu joburile noastre, ca hobby și ca modalitate de a ne echilibra de-a lungul săptămânii.

Zumba este mai mult decât o oră petrecută la sală. Este terapie pentru corp și suflet, este locul unde râzi, glumești, dansezi ca și când nimeni nu te vede, locul unde îți dai voie să fii tu. E loc pentru toată lumea la orele noastre, așa că te așteptăm și pe tine cu bucurie și cu promisiunea că vei pleca acasă măcar un pic mai vesel și mai împlinit.

Lea Trifu
Lea Trifu

A practicat schiul alpin de performanță, având nenumărate titluri de campioană națională la toate cele 3 probe ale acestei discipline, este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, a masterului de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie și în prezent, studentă în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane.

Ca fost sportiv de perormanță, pasiunea pentru sport și fitness, energia și înțelegerea impactului practicării activității fizice asupră sănătății și stării de bine a fiecăruia dintre noi o descriu pe Lea cel mai bine. Experiența sportului de performanță, cunoștințele teoretice și practice, abilitățile psihopedagogice au contribuit la formarea unui bun ascultător, o persoană empatică și răbdătoare, dar care știe cum să te motiveze, având capacitatea de a se adapta nevoilor fiecărui client.

”Sunt deplin recunoscătoare pentru ocazia de a lucra cu oameni frumoși, cărora să le împărtășesc cunoștințele și experiența mea și pe care să îi sprijin în atingerea obiectivelor dorite”.

Experiența sportului de perfomanță m-a învățat importanța disciplinei și a perseverenței. Iubesc să încurajez pe cei din jurul meu, să construiesc relații bazate pe încredere, să susțin și să motivez clienții pentru a-și depăși propriile limite și a-și atinge potențialul maxim.

Rodica Istrate
Rodica Istrate

Dragostea pentru fitness a aparut în urmă cu mai bine de 12 ani, când pășeam pentru prima dată într-o sală de sport. Astfel, certificarea de instructor de fitness a venit ca un pas natural, pentru că mi-am dorit să știu că ceea ce fac și modul în care lucrez este corect.
Sunt absolventă a Facultății de Jurnalism și a unui Masterat în Managementul Resursei Umane. Când lucrez cu oamenii, mă simt ca pește prin apa, toată experiența mea profesională fiind în zona de resurse umane, activități didactice pentru copii și mass-media.
Dacă nu sunt în sala de fitness, cel mai probabil mă găsiți pe poteci de munte, natura fiind a doua mea casă.
Motto preferat: “Mens sana in corpore sano”

Antrenori Badminton

Iacob Mârza
Iacob MârzaAntrenor Badminton

Voluntar, entuziast, meticulos si pasionat, Iacob Marza, zis «Moțu», punctul de la care a pornit Badmintonul in România, implicit în Brașov, membru fondator al Federației Române de Badminton.

Vă așteaptă la joacă în Clubul WePlay !

Dan Stegaru
Dan StegaruAntrenor Badminton

Jocul de badminton este unul complex, care îți oferă mari satisfacții,  avand o gamă foarte variată de lovituri, fiind in acelasi timp cel mai rapid sport cu racheta. Badmintonul poate fi considerat un sport de masă, pentru că poate fi jucat de la vârsta de 6-7 ani până la vârste de peste 70 ani, cu beneficii pentru fizic – sănătate și întreținerea corpului; social – prieteni și lucru în echipă; emoțional – distracție, încrederea personală, spiritul de echipă; intelect – rezolvarea problemelor, dezvoltarea abilităților pentru a lua decizii intr-un timp scurt. In același timp badmintonul este parte a celui mai important eveniment sportiv de pe planetă, Jocurile Olimpice, putând fi practicat și la nivel înalt, necesitând o foarte bună pregatire, la nivel de performanță, cu stabilirea obiectivelor și a modului în care se poate ajunge la îndeplinirea lor”
Il consider un sport “periculos” pentru ca iti creaza dependenta, glumesc desigur, dar mie mi-a schimbat modul de viata. Din 2014, când am inceput sa practic acest sport, ca sportiv si ulterior si ca antrenor sub un concept R-sport, dupa ce am facut mai multe cursuri de perfectionare, am avut mari satisfactii prin rezultatele obținute…anul acesta speram sa avem, cel putin, doua titluri de campioni nationali la diferite categorii de varsta.
Va astept, ca impreuna, sa avem placerea de a descoperi cat mai mult din secretele acestui sport.

Antrenor Squash

Hunor Bara – Huni
Hunor Bara – HuniAntrenor Squash

Mă numesc Huni și sunt antrenor de squash din 2015. M-am întâlnit de acest sport în 2007 și m-am îndrăgostit de el din prima. Vă provoc să încercați și voi măcar odată și sunt convins că o să înțelegeți de ce. Țelul meu este să ajut comunitatea de squash din România să crească și să se dezvolte din ce în ce mai mult. Vă aștept pe terenul de squash!