Masaj

Masajul general

O inlantuire armonioasa de miscari ale masajului suedez, combinate cu alte tehnici de masaj profund, cu un efect relaxant si de imbunatatire a circulatiei in scopul obtinerii unei relaxari complete.
Durata: 50 minute

Masajul terapeutic

Este un masaj personalizat, adresat exact afectiunilor dumneavoastra. El presupune o presiune moderata spre profunda incluzand o serie de tehnici de inducere a starii de bine, de relaxare neuro musculara, puncte de presiune (trigger points), intinderi si compresiuni.
Durata: 50 minute

Reflexoterapia

De peste 2000 de ani reflexoterapia ajuta la vindecarea fizica si spirituala. Terapeutul foloseste presiuni aplicate in puncte specifice aflate la nivelul talpilor, puncte ce corespund tuturor organelor. Prin aceste presiuni se elibereaza meridianele blocate influentand direct activitatea organelor si sistemelor obtinandu-se astfel realizarea unui echilibru energetic si mental.
Durata: 50 minute

Masajul cu pietre vulcanice

O experienta unica in care manevrele de masaj insotite de caldura pietrelor vulcanice aplicate pe punctele chakra duc la o reechilibrare energetica si o relaxare totala. Caldura vindecatoare a pietrelor vulcanice, impreuna cu uleiurile aromatice, va vor delecta simturile, eliberandu-va de stress intreaga faptura.
Durata: 75 minute

Masajul anticelulitic

Imbunatatind circulatia sangelui la nivel local si folosind produse de calitate, eforturile tale de a scapa de celulita, vor trece in grija noastra. Manevrele ferme, pe langa efectul terapeutic, vor induce o stare de inviorare si bunadispozitie.
Durata: 50 minute

G-form-tratament de slabit

Creat pe baza experientei cadrelor medicale de specialetate, experti in domeniul tratamentelor de slabire, aparatul G-form, include peste 400 de programe, care vor permite o individualizare perfecta a tratamentului dvs., in vederea obtinerii rezulatatelor dorite. G-form contine programe de slabire, modelare musculara, de crestere a rezistentei la efort, drenaj limfatic, antialgice, de relaxare etc.
Durata: 20-40 minute