Myzone Romania

Ce este Myzone?

MYZONE (MZ-3) este un sistem inovativ de măsurare a ritmului cardiac, ce utilizează tehnologia wireless și cloud pentru a monitoriza cu o precizie de 99,4% activitatea fizică. Monitorizează ritmul cardiac, numărul de calorii și timpul de antrenament care este convertit in Puncte de Efort MYZONE (Myzone Effort Points – MEPs), cu focus pe recompensarea efortului, mai degrabă decât a nivelului de condiție fizică.Toate aceste informații sunt disponibile live în timpul claselor WePlay by Myzone.
Poți folosi cureaua MZ-3 și în afara claselor WePlay – poate vrei să o porți în timpul unui meci de badminton sau la alergare!

Ryde & Tone by Myzone

Mihai

Spinningul este o formă de exercițiu fizic efectuat pe biciclete staționare. Acestea sunt prevăzute cu un mecanism care modifică nivelul
de dificultate al pedalării, cu ghidoane speciale și puncte de reglare multiple pentru adaptarea bicicletei la diferiți utilizatori.
În cadrul unei clase tipice de spinning, instructorul pedalează pe o bicicletă staționară, marcând ritmul celorlalți participanți, utilizatori de biciclete staționare. Exercițiile sunt gândite în așa fel încât să simuleze situații similare celor întâlnite în ciclismul în aer liber – urcarea unui deal, sprinturi, sărituri etc.

Ryde by Myzone

Mihai, Alex

În cadrul unei clase tipice de Indoor Cycling, instructorul pedalează pe o bicicletă staționară, marcând ritmul celorlalți participanți, utilizatori de biciclete staționare. Exercițiile sunt gândite în așa fel încât să simuleze situații similare celor întâlnite în ciclismul în aer liber – urcarea unui deal, sprinturi, sărituri etc.

Obiectivul Myzone este să facă oamenii să se simtă bine în timpul exercițiilor fizice, prin tehnologie.

Myzone este un sistem inovativ de măsurare a ritmului cardiac, ce utilizează tehnologia wireless și cloud pentru a monitoriza cu o precizie de 99,4% activitatea fizică. Astfel, în timpul orei de Ryde, te vei bucura de o oră clasică de indoor cycling, dar și de feedback în timp real despre:

  • ritmul cardiac
  • numărul de calorii arse
  • MEP (Myzone Effort Points)

Totul este vizibil pe ecranul din studio, astfel încât toți utilizatorii să știe în fiecare moment care este rezultatul efortului lor.

Unde poți folosi Myzone?

Poți folosi cureaua MZ-3 și în afara claselor WePlay – poate vrei să o porți în timpul unui meci de badminton sau la alergare!
Ea este disponibilă pentru achiziționare și o dată ce devine a ta, vei avea și mai multe beneficii. Vezi cât costă aici.
In plus, toți cei care își vor achizitiona un MZ-3 și devin membrii ai Clubului WePlay beneficiază de câte un test de metabolism gratuit.

Vezi nivelul de efort în timp real, direct pe telefonul mobil.

Te conectezi cu alți utilizatori și lansezi provocări prietenilor tăi.

Căștigi puncte și avansezi în clasament.

Conectează-te cu alte device-uri.

Găsești istoricul antrenamentelor tale în aplicația gratuită Myzone.