DESPRE NOI

Suntem o echipă de instructori profesioniști de schi și snowboard îndrăgostiți de munte și de iarnă. Suntem dornici să vă împărtășim această pasiune și să ne bu-curăm împreună de efectele practicării sporturilor de iarnă.

Dacă mereu ți-ai dorit să devii instructor de schi și simți că o astfel de experiență te va ajuta să îți valorifici talentul și potențialul, vino alături de noi. Oferim cursuri acreditate și certificate de absolvire

Principiile noastre

Punem întotdeauna siguranța clienților noștri pe primul loc, de aceea instructorii noștri aleg pârtiile de schi de desfășurare a lecțiilor pe baza nivelului dvs. de fitness, a abilităților tehnice și în funcție de condițiile meteorologice.

Ne asigurăm că lecțiile noastre sunt livrate într-un mediu relaxat, astfel încât să învățați să schiați cu zâmbetul pe buze. Instructorii noștri sunt răbdători, empatici și se vor asigura că vă bucurați din plin de timpul petrecut pe schi și snowboard.

Monitori si formatori Acreditați

Mihai Harhoi

Monitor și Formator Acreditat
Manager We Play Academy

Absolvent al Facultății de Sport Universitatea Transilvania din Brașov Certificat ca Formator de către Soft Skillls Training

Mihai are peste 25 de ani de experiență ca Monitor Schi. A susținut ore private și de grup și a învățat să schieze clienți pe toate nivelurile de schi de la începători până la experimentați.

Vreme de 7 ani a fost Monitor / Ski Pro în cadrul scolii Breckenridge/Vail Colorado, USA.
A fost antrenorul personal de schi al familiei “Coors” pentru 4 sezoane – și a avut privilegiul de a îl avea la orele private și pe “Chief of Staff -White House”.

Din peste 900 monitori de schi ai Școlii Breckenridge, a obținut după cursurile de perfecționare din cadrul ISIA sa între în grupul select numit “Private Corps” unde doar aproximativ erau 100 de SKI PRO erau acreditati sa predea ore private.
A reușit să se mențină mereu în fruntea clasamentului intern al Școlii Breckenridge, fiind constant în primi 10 cei mai bine cotați Ski Pro.

Ruxandra Munteanu

Monitor și Formator Acreditat

A practicat schi de performanta de la varsta de 6 ani fiind Campioana Nationala la Slalom Special si obtinand locul III la Slalom Urias.

Dupa ce s-a retras din programul competitional a continuat sa practice schiul sub alta forma devenind Monitor Schi in Poiana Brasov astfel, Ruxandra a acumulat 25 de ani experienta ca Monitor Schi si este pasionata de sporturi de iarna si drumetii montane.

In sezonul 2007 – 2008 a fost Monitor / Ski Pro in cadrul scolii Breckenridge/Vail Colorado, USA.

In 2013 a fost certificata ca Formator in cadrul First Job School.

In 2015 a absolvit cursul de instructor la Scoala de Schi si Snowboard Ana – Evaluare Factori de risc de avalansa si folosire – DSP si Cursul de prim ajutor Scoala de Schi si Snowboard Ana.

PROGRAM DE FORMARE MONITORI SCHI & SNOWBOARD

Cui ne adresăm?

Oricui îi place să schieze și are deja un nivel rezonabil de schi alpin.
Dacă îți place să schiezi și îți dorești să împărtășești și altora această bucurie, vino alături de noi și te vom ajuta să îți rafinezi abilitățile, îți oferim toate cunoștințele ne-cesare și te susținem în demersul tău de perfecționare și rafinare a tehnicilor de schi și snowboarding.

Acte necesare pentru înscriere:

➢ Completarea formularului de înscriere de pe site-ul nostru;
➢ Copie diplomă de BAC* (adeverinta care sa ateste finalizarea studiilor medii);
➢ Copie CI;
➢ Copie certificat de naștere;
➢ Cazier judiciar (în original);
➢ Adeverință medicală (în original).
*Diploma de BAC este necesara celor care vor sa lucreze in ocupatia Monitor de schi, snowboard si sporturi de alunecare pe zapada.

Plata programului de formare:

Costul total 1800 lei:
Transa 1 – 1000 lei se plătește după testarea inițială a aptitudinilor practice.
Transa 2 – 800 înainte de examenul final.
Plata se face online sau prin OP.
SC WE SPORTIFY SRL
BANCA TRANSILVANIA – BRASOV RO31BTRLRONCRT0576922701
Se trimite dovada de plată pe adresa de contact.

Durata cursului:

➢ 30 de ore de teorie
➢ 40 de ore de practică

Testarea inițială a aptitudinilor practice

Înainte de a începe cursul, toți candidații vor avea de trecut un test simplu de iden-tificare a potențialului motric inițial și a abilităților de schi.
Persoana înscrisă trebuie să dețină un nivel mediu privind:
– capacitatea de conducere a echipamentului și de control al acestuia,
– capacitatea de echilibru dinamic și coordonare segmentară în alunecare, în ocoliri cu raza mare, medie și mică.

Evaluarea și examinarea finală a cursanților

Comisia de examinare este constituită din 2 experți trimiși de Ministerul Muncii și 1 formator al centrului de formare We Sportify, parte a We Play Academy.

Proba practică constă în tragerea la sorți a unui bilet cu 2 procedee tehnice pe care cursantul este necesar să le explice și exemplifice. Notarea se face de la 1 la 10, nota minimă de trecere este 6.

Proba teoretică constă într-un test cu 22 de itemi obiectivi din cunoștințele predate la curs. Notarea se face de la 1 la 10, nota minimă de trecere este 5.

Competențele dobândite sunt cele prevăzute în standardul ocupațional specific ocupației “Monitor de schi, snowboard și sporturi de alunecare pe zăpadă”

Agenda cursului

** Agenda poate suferi modificări în funcție de dinamica programului de formare dar va respecta durata cursului prezentată mai sus, respectiv orele dedicate practicii și teoriei.

FORMULAR DE INSCRIERE

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Certificatul atestă cunoștințe practice și de predare atât pe partea de schi cât și pe partea de snowboard.

Examenul are loc de obicei în ziua următoare ultimei zi a programului de formare. Deoarece din comisie fac parte și specialiști de la  Ministerul Muncii, stabilirea datei de examinare, nu depinde exclusiv de We Sportify, parte a We Play Academy.  Ne dorim să îl putem organiza în perioada imediat următoare ultimei zile de curs.

Costul programului de formare asigură partea de pregătire atât teoretică cât și practică, suportul de curs, susținerea examenului si eliberarea certificatului.

Costul cursului nu asigură cazarea și mesele participanților pe durata programului de formare.
Nu este inclus costul ski-pass-ului (în medie 200-300 de lei/cursant/toată perioada – în funcție bineînțeles și de condițiile de schi existente).
Echipamentul de schi este personal și nu este inclus în costul cursului.(va putem facilita accesul la echipamente de schi DEMO la prețuri preferențiale)
În termen de 30 de zile de la data susținerii examenului. La solicitarea absolvenților putem elibera adeverințe care înlocuiesc certificatele (și au valoare legală, inclusiv pentru angajare) până la eliberarea acestora.

Partea Teoretica se va susține la  We Sportify, în incinta Centrului Recreațional We Play și partea practica pe pârtiile de schi special amenajate.

Alte beneficii – Discounturi ale partenerilor noștri**

* Rossignol
* BOOTFITTING SIDAS ROMANIA
* Sky with Style
* MyZone
* Play Bike
* We Play atat servicii din cadrul Clubului cât și la Programul de Formare Profesionala Instructor Aerobic Fitness.

** Voucherele vor fi accesate de toți participanții care trec de testarea inițială a aptitudinilor practice.