loader image
shape
  • WEPLAY

  • shape
WEPLAY
Centrul Recreațional WePlay dorește să îți ureze bun venit! Intră pe ușa clubului și vei descoperi un mediu dedicat unei condiții fizice excelente și al unei bune dispoziții de invidiat! Echipa noastră prietenoasă te va motiva și inspira să-ți atingi obiectivele în ceea ce privește calitatea sănătății tale și a vieții tale.

    Îți dedicăm peste 1900 metri pătrați din care 1700 metri pătrați de joacă:

  •  4 terenuri de badminton
  •  3 terenuri de squash
  •  3 studiouri pentru desfașurarea claselor de fitness
  •  2 zone Personal Training

iSTORIC

Am deschis Centrul Recreational WePlay in septembrie 2012, cu două terenuri de badminton și un teren de squash și trei studiouri de grup fitness. Având în vedere interesul pentru badminton și squash in 2014 ne-am extins cu încă două terenuri de badminton și două terenuri de squash.

MISIUNE

Misiunea noastră este să inspirăm și să dezvoltăm un mod sănătos de viață pentru toți membrii noștri. Ne angajăm să oferim un mediu sigur și motivant, unde fiecare sportiv poate atinge potențialul maxim. Ne reprezintă cel mai bine livrarea de antrenamente de calitate, susținere individualizată și o comunitate puternică. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea unei generații sănătoase și încrezătoare. Alătură-te nouă în călătoria către excelență și împlinire personală în lumea sportului!

DOTARI

Dispunem exclusiv de echipamentele Total Gym pe care le puteți descoperii la clasele noastre de Gravity și Gravity Pilates. Tehnologia Myzone pentru monitorizarea în timp real a pulsului atât la clasele de grup fitness cât și la antrenamentele personale.

Ajută-ne să ne îmbunătățim experiența!

Vă invităm să împărtășiți feedback-ul vostru sincer cu noi!

Fie că este vorba de atmosferă, calitatea terenurilor sau orice alt aspect care vă vine în minte, părerea voastră contează enorm pentru noi.