DESPRE NOI

WePlay Academy este o echipa compusa din formatori in domeniul sportului si performanta motrica, o echipa profesionala dornica de a transmite celor dedicati cunostintele si valorile multiple ale stiintei sportului.

Echipa WePlay Academy va invita la un program de formare profesionala dedicat tuturor celor care doresc sa imbratiseze o cariera de instructor aerobic-fitness, sustinut de catre specialisti ai domeniului.

Daca ti-ai dorit sa devii instructor aerobic-fitness sa te perfectionezi si sa iti aduci un aport de noi cunostinte in domeniul fitness, vino alaturi de echipa noastra.

WePlay Fitness Academy este o institutie privata ce are ca principala activitate formarea profesionala in domeniul aerobic fitness.

Toate programele de formare profesională organizate în cadrul WePlay Academy sunt autorizate, iar certificatele obținute de absolvenți poartă antetul Ministerului Muncii și Ministerului Educației. Eliberarea acestora se face de către We Sportify SRL, parte a grupului nostru, ce este furnizor autorizat al programului de specializare ”Instructor aerobic-fitness”.

Date de contact:

Mihai Harhoi
Tel: 0723 329 170
e-mail: wesportifyacademy@gmail.com

Acte necesare pentru înscriere:

➢ Completarea formularului de înscriere de pe site-ul nostru.

➢ Copie diplomă de BAC,

➢ Copie CI,

➢ Copie certificat de naștere,

➢ Cazier judiciar (în original),

➢ Adeverință medicală (în original).

Plata

Pretul acestui curs este de: 2000 RON

Plata poate fi efectuata  prin transfer bancar :

SC WE SPORTIFY SRL

BANCA TRANSILVANIA – BRASOV   RO31BTRLRONCRT0576922701  

Rata 1: 1400 lei – in momentul inregistrarii;

Rata 2: 600 lei – de achitat cu minim 2 saptamani inainte de inceperea programului de formare profesionala.

Termeni si conditii

In momentul inscrierii, cursantul se obliga:

• Sa achite prima rata – aceasta plata nu este returnabila, exectie facand cazurile de boala. In aceste cazuri deosebite se va solicita prezentarea unui certificate medical eliberat de un medic competent/de specialitate. Termenul limita pentru anularea participarii, in caz de boala, este cu cel mult 14 zile inainte de inceperea programului. In cazul in care acest termen nu a fost respectat, prima rata este nereturnabila.
• Sa ia la cunostinta faptul ca in cazul aparitei unei imbolnaviri sau afectiuni pe parcursul sau pana la inceperea programului de formare profesionala, prima rata nu va fi returnata, dar va putea participa la un alt curs ( unde va puteti reprograma intr-o perioada maxima de 6 luni). In cazul unei sarcini reprogramarea se va face intr-o perioada maxima de doi ani, de asemenea in acest caz vom solicita un certificat medical eliberat de un medic specilizat.
• Se recomanda ca pe toata perioada programului de formare profesionala, cursantul sa fie intr-o stare generala a sanatatii buna. Totodata participand la acest curs va exprimati acordul recomandarilor noastre si confirmati faptul ca sunteti apt din punct de vedere fizic si mental al sanatatii pentru a participa la acest curs si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul programului.
• Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui program de formare profesionala.
• Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a programului de formare profesionala.

Sistemul de examinare

Acest program de formare profesionala are un numar total de 96 de ore impartit in 40 de ore pregatire teoretica si 56 de ore pregatire practica.

Programul de formare profesionala se va desfasura in decursul a 4 weekenduri, atat orele teoretice cat si cele practice.

La finalul ficarui weekend se va sustine un test care va ajuta la verificarea cunostintelor cumulate ( exceptie facand primul weekend) iar la finalizarea programului de formare, respectiv in al 4 lea weekend se va sutine un examen final. La finalul programului de formare profesională va avea loc examenul de absolvire, în cadrul căruia veți susține o probă practică și una teoretică, în prezența unei comisii de examinare ai cărei membri vor fi desemnați de către Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională a adulților.

Echipa WePlay Fitness Academy si invitatii

Mihaela Chicomban

Doctor în Stiința sportului și Educației fizice, cadru didactic a Facultății de Educație fizică și sporturi montane, specialist în activitățile de predare în domeniile legate de Kinesiologie-Știința mișcării -;Tehnici de tonifiere musculară; Teoria şi practica în sportul de expresie fitness; Pilates; Polivalență sportivă: Baschet; Kinetoprofilaxie; Evaluare motrică și somato-funcțională; Elemente de gimnastică medicală, Kinetoprofilaxie; toate acestea conturându-se în elaborarea cursurilor teoretice în strânsă concordanță cu noutățile apărute în domeniul disciplinelor predate.

Membru în diferite proiecte, cu atestate de participare la cursuri de specializare în Step Methodology, RED Training, Dance, Fitball; certificat autorizat de Formator, Mihaela este un adevărat mentor pentru mulți dintre instructorii și sportivii activi din Brașov, energia, bucuria, aspirația, determinarea sunt numai câteva din atributele ei

Mihai Harhoi

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport si cu o experiență de peste 20 ani în domeniul fitness-ului în Statele Unite și Anglia, licențiat în Gravity, Pilates, Antrenamente Personale, Yoga, Indoor Cycling, Presenter International Total Gym, Tehnician Nutritionist, De-tox și Lifestyle Coach, vă aștept cu energie și profesionalism la mișcare și educație.

În 2012 am pus bazele unui Centru de Recreere din Brașov în care pe lângă Fitness avem Badminton și Squash fiind membru fondator al Federației Române de Squash.

Altfel: Entuziast, Energic și Pasionat.

Hai la Sport!

Elena Condrea

Absolventă a facultății de Psihologie, în urmă cu 10 ani, viața a purtat-o în India, unde a descoperit Yoga – dragoste la prima întâlnire. A vrut să înțeleagă filozofia din spatele asanelor (posturi fizice), pranayamei (tehnici de respirație), kriyas (tehnici de purificare), meditației (concentrare) și s-a hotărât să urmeze un curs de 200 de ore în cadrul Institutului de Yoga Shri Yogendra, Mumbai-India. Acesta a fost momentul în care a înțeles cu adevărat ce înseamnă yoga și complexitatea ei. Și pentru că a dorit să aprofundeze cunoștințele și tainele din spatele Yoga, a avansat la 900 de ore, cursuri acreditate de Yoga Alliance USA.

AGENDA DESFASURARE PROGRAM DE FORMARE PROFESIONALA

FORMULAR DE INSCRIERE