loader image
Program de formare profesionala: INSTRUCTOR AEROBIC FITNESS

 

DESPRE NOI

WePlay Academy este o echipa compusa din formatori in domeniul sportului si performanta motrica, o echipa profesionala dornica de a transmite celor dedicati cunostintele si valorile multiple ale stiintei sportului.

Echipa WePlay Academy va invita la un program de formare profesionala dedicat tuturor celor care doresc sa imbratiseze o cariera de instructor aerobic-fitness, sustinut de catre specialisti ai domeniului.

Daca ti-ai dorit sa devii instructor aerobic-fitness sa te perfectionezi si sa iti aduci un aport de noi cunostinte in domeniul fitness, vino alaturi de echipa noastra.

WePlay Fitness Academy este o institutie privata ce are ca principala activitate formarea profesionala in domeniul aerobic fitness.

Toate programele de formare profesională organizate în cadrul WePlay Academy sunt autorizate, iar certificatele obținute de absolvenți poartă antetul Ministerului Muncii și Ministerului Educației. Eliberarea acestora se face de către We Sportify SRL, parte a grupului nostru, ce este furnizor autorizat al programului de specializare ”Instructor aerobic-fitness”.


Echipa WePlay Fitness Academy și invitații


AGENDĂ DESFĂȘURARE PROGRAM DE FORMARE PROFESIONALĂ