Clase

  Ryde & Tone

cu Mihai

În cadrul unei clase tipice de Indoor Cycling -Ryde, instructorul pedalează pe o bicicletă staționară, marcând ritmul celorlalți participanți, utilizatori de biciclete staționare. Exercițiile sunt gândite în așa fel încât să simuleze situații similare celor întâlnite în ciclismul în aer liber – urcarea unui deal, sprinturi, sărituri etc.

Obiectivul Myzone este să facă oamenii să se simtă bine în timpul exercițiilor fizice, prin tehnologie.

Myzone este un sistem inovativ de măsurare a ritmului cardiac, ce utilizează tehnologia wireless și cloud pentru a monitoriza cu o precizie de 99,4% activitatea fizică. Astfel, în timpul orei de Ryde, te vei bucura de o oră clasică de indoor cycling, dar și de feedback în timp real despre:

  • ritmul cardiac
  • numărul de calorii arse
  • MEP (Myzone Effort Points)

Totul este vizibil pe ecranul din studio, astfel încât toți utilizatorii să știe în fiecare moment care este rezultatul efortului lor.

Step Workout

cu Mihaela

Clasa de Work Class constă în exerciții care solicită musculatura abdominală – dreptul abdominal superior și inferior, oblicul abdominal și transversul, și cea lombară.

Gravity

cu Alex, Mihaela, Lea, Rodica

GRAVITY este un program distractiv și inovativ care asigură îmbunătățirea formei fizice prin exerciții de rezistență sau prin Pilates, folosind greutatea propriului corp.

Sistemul de antrenament Gravity (GTS) constă dintr-o placă glisantă ce poate fi ajustată pe diferite înălțimi pentru a stabili nivelul de intensitate și dintr-un sistem de cabluri cu scripeți care pot fi atașați plăcii glisante.

Sesiunile de antrenament, individuale sau de grup, sunt monitorizate pentru rezultate maxime în doar 30-45 minute. Sistemul poate fi folosit pentru o varietate de activități precum antrenamentul personal, recuperarea fizică, antrenamentul pentru sporturi specifice, fitness și Gravity Pilates.

Zumba Fitness

 cu Isa & Ioana

ZUMBA este o clasă cardio de aerobic, unde se lucrează foarte intens, arzându-se foarte multe calorii. ZUMBA combină exerciţiile cardio cu exerciţii de tonifiere şi definire a musculaturii, acestea realizându-se pe ritmuri de muzică latino.

Aerial Yoga

cu Elena

Ce este Aerial Yoga?
– Aerial yoga este o activitate complexa ce combina elemente din yoga ,pilates,dans și gimnastică acrobatică.
– Antrenamentul se executa folosind un hamac special care este suspendat din tavan.

Pe parcursul orei vor fi momente cand vei pierde contactul cu solul,iar o parte din exercitii le vei executa in aer.
Lupta cu gravitatia este cea care face Aerial Yoga atat de speciala si din care decurg cele mai multe beneficii pentru corp.
Principalul castig il reprezinta decompresarea coloanei vertebrale,creste forta musculara si mobilitatea articulatiilor.
Induce calmul si relaxatea si in plus vei putea sa zbori!

Barre

cu Alexandra

Clasele de barre îmbină antrenamentele de pilates, yoga cu mișcări din balet, orele desfășurându-se la bara de balet.
Antrenamentul este intens și implică toate grupele de mușchi, fiind axat în același timp pe lungirea și intărirea musculaturii, oferind o intensitate ridicată, îmbunătățind postura și aliniamentul.

Gravity Pilates

cu Lea

Body Pump

Abs&Booty

cu Cristina