loader image

WePlay SPA

Terapeut – Adriana Pârnău

WePlay SPA

Terapeut – Adriana Pârnău

MASAJUL DE RELAXARE

Este o “poveste personalizată” cu manevre preponderent lente, combinate cu instrumente ambientale, uleiuri esențiale, prosoape calde, ca un răsfăț senzorial atât pentru: corp, minte și suflet.

Preț:

 • 50 min – 150 lei
 • 75 min – 170 lei

TRIGGER POINTS

Postură incorectă ,asimetrii ale coloanei vertebrale , modul de viață ne este afectat atunci când resimțim durere și disconfort. Când mușchiul “adăpostește” un punct Trigger , vom experimenta durere intensă, rigiditate, slăbiciune , mișcare restricționată. Terapia manuală soft-tissue Trigger Points, are rolul de a corecta, echilibra și reda funcția mai rigidă și mai eficientă. Este o terapie complexă ce abordează și tratează durerea de la sursa acesteia și nu doar simptomatică.
Preț:
 • 50 min – 170 lei
 • 75 min – 200 lei
 • 90 min – 230 lei

FITNESS-MASAJ ANTICELULITIC

Această tehnică inedită combină tehnicile de masaj manual cu efortul fizic pe masa de masaj. Datorită acestei combinații armonioase se obțin rezultate din prima ședință, vizibile. Pielea devine mai elastică, mușchii sunt mai tonici, “depozitele” adipoase se micșorează. Efect de drenaj limfatic, reducerea în circumferință a abdomenului, a brațelor și a picioarelor. Este indicată de asemenea o alimentație corespunzătoare, un somn odihnitor, un mod de viață potrivit + sufletului, minții și corpului dvs. Consumul de apă la fel de important. Preț:
 • 50 min – 170 lei
 • 75 min – 180 lei

BLISS MASAJ

Este un masaj personalizat/individual sub semnatură care combină metode de Shiastu-Zen, Streching, Deep Tissue, Reflexoterapie, Masajul Scalpului, Banding Maassage, și prosoape calde. Fluiditatea masajului împletește aromele uleiurilor esențiale cu sunetele cântătoare ale bolului tibetan într-o poveste de 90/120 minute în care vă veți regăsii liniștea, echilibrul și conectarea cu propria persoană.
Preț:
 • 90 min – 250 lei
 • 120 min – 300 lei

KINESSO TAPPING

Banda kinesiologică CURE TAPE este utilizată în aplicarea metodei medicale de bandajare neuromusculare (Medical Taping concept) cât și în bandajarea estetică kinesiologică. Cure tape reprezintă o bandă elastică prevăzută cu un strat adeziv hipoalergic, rezistent la apă, ce poate fi purtată în timpul dușului sau înotului. Bandajarea estetică kinesiologică are beneficii atât pentru față cât și pentru corp, prin reducerea ridurilor nazolabiale, a bărbiei duble, ridurilor verticale și orizontale, edemelor periorbitale matinale, corecția estetică a bazei gâtului “cocoașa de bizon”, combaterea ptozei țesuturilor moi: brațe, spate, coapsă. Contraindicații: tromboză, pete pe piele, edem generalizat, traumatisme severe, sarcină.

Preț:

 • 50 cm – 50 lei
 • 100 cm – 90 lei