loader image

Mihaela Chicomban

Orar clase

  • Luni:17:30 - 18:30
  • Miercuri:17:30 - 18:20
  • Miercuri:17:30 - 18:20

Despre

Un adevărat mentor pentru mulți dintre instructorii și sportivii activi din Brașov, energia, bucuria, aspirația, determinarea sunt numai câteva din atributele ei, cuvintele sunt prea puține pentru a descrie cariera ei, cu considerație astăzi vă invităm să o cunoașteți mai bine .
”Viaţa mea este făcută din fitness şi muzică!
Fitness, cel mai bun medicament pentru sufletul inimilor noastre, prinde contur prin dezvoltarea gandirii, imaginatiei, a puterii de transpunere în ritm si tempou”- Mihaela.R
Din 1996, imediat după absolvirea studiilor superioare, îşi ancorează cariera ca profesor- antrenor titular la C.S.S. ” Brașovia”, Brașov – având calificarea de antrenor specializare baschet.
La numai doi ani distanţă, din anul 1998 şi până în prezent, este treptat, preparator/asistent/lector universitar a Facultătii de Educatie fizică şi sporturi montane. În anul 2014 îşi termină studiile doctorale, dobândind titlul de doctor în “Știința sportului și Educației fizice”.
Activităţiile de predare-învăţare ale Mihaelei sunt legate de Kinesiologie (Ştiinţa mişcării); Tehnici de tonifiere musculare; Teoria şi practica în sportul de expresie fitness; Pilates; Polivalență sportivă: Baschet; Kinetoprofilaxie; Evaluare motrică și somato-funcțională; Elemente de gimnastică medicală, Kinetoprofilaxie; toate acestea conturându-se în elaborarea cursurilor teoretice în strânsă concordanță cu noutățile apărute în domeniul disciplinelor predate.
Este membru în diferite proiecte ale domeniului însă, domeniul Fitnessului nu se lasă pe plan secund. Încă din anii 2002, Mihaela îmbrăţisează pasiunea pentru a fi instructor; începuturile acestei pasiuni desfăşurându-se în incinta sălii de fitness/aerobic Forex, urmând My Place, apoi WePlay.
În tot acest timp obţine atestate de participare la cursuri de specializare în Step Methodology, RED Training, Dance, Fitball; precum şi certificat autorizat de Formator.

Motto:
“În sport opusul succesului nu este esecul, ci lipsa de ambiţie şi încredere.”
“Munceste până cand idolii tăi îţi devin rivali.”
“În spatele oricărui învingător stă cineva care spune: “Am încredere în tine!”
“Un professor bun îţi arată încotro să priveşti, dar nu îţi spune ce să vezi.”
“Mintea îţi modelează corpul, iar corpul îţi construieşte mintea.”

Skills

Fitness
100%
Yoga
100%