loader image

Răzvan Prunea

Despre

Sportiv de performanță în schiul alpin înca de la 5 ani, a obținut multiple clasări pe podium la campionatele naționale de schi alpin, cu medalii de aur, argint și bronz la probele de slalom special și slalom uriaș.
A facut parte din lotul național de schi al României și a reprezentat echipa României la Campionatul Olimpic European de Tineret cât și la campionate mondiale de schi alpin.
Pasiunea pentru munte și schi a continuat și după ce s-a retras din cariera sportivă. Cu o înclinație nativă spre a însufleți dragostea pentru schi către copii dar și adulți, Răzvan a devenit instructor de schi atestat categoria 1 încă din anul 1998, și de atunci, an de an, a lucrat ca instructor de schi alpin pe pârtiile din Poiana Brașov îndrumând grupuri și clienți individuali în arta schiului, de la prima zi pe schiuri până la nivel avansat și pro. Din sezonul 2013-2014 conduce propria școala de schi și snowboard în Poiana Brasov, iar din sezonul 2013-2014 conduce “Alpin Ski Academy” – propria școală de ski și snowboard cu sediul în Poiana Brașov.

Pentru perioada de vară este atestat încă din anul 2003 ca ghid local și ghid specializat montan atestat de AGMR (Asociația Ghizilor Montani din România), însoțind în drumeții grupuri de turiști de toate vârstele și naționalitățile, iar pe perioada de vacanță școalara organizează și tabere de copii împreuna cu echipa Active Holidays.