loader image

Lea Trifu

Orar clase

  • Marti:18:30 - 19:20
  • Marti:19:30 - 20:20
  • Joi:18:30 - 19:20
  • Joi:19:30 - 20:20

Despre

A practicat schiul alpin de performanță, având nenumărate titluri de campioană națională la toate cele 3 probe ale acestei discipline, este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, a masterului de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie și în prezent, studentă în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane.

Ca fost sportiv de perormanță, pasiunea pentru sport și fitness, energia și înțelegerea impactului practicării activității fizice asupră sănătății și stării de bine a fiecăruia dintre noi o descriu pe Lea cel mai bine. Experiența sportului de performanță, cunoștințele teoretice și practice, abilitățile psihopedagogice au contribuit la formarea unui bun ascultător, o persoană empatică și răbdătoare, dar care știe cum să te motiveze, având capacitatea de a se adapta nevoilor fiecărui client.

”Sunt deplin recunoscătoare pentru ocazia de a lucra cu oameni frumoși, cărora să le împărtășesc cunoștințele și experiența mea și pe care să îi sprijin în atingerea obiectivelor dorite”.

Experiența sportului de perfomanță m-a învățat importanța disciplinei și a perseverenței. Iubesc să încurajez pe cei din jurul meu, să construiesc relații bazate pe încredere, să susțin și să motivez clienții pentru a-și depăși propriile limite și a-și atinge potențialul maxim.