loader image

Alexandru Pătrașcu

Orar clase

  • Luni:18:30 - 19:20
  • Marti:08:00 - 08:50
  • Miercuri:18:30 - 19:20
  • Joi:08:00 - 08:50
  • Vineri:18:30 - 19:20

Despre

Prietenii îi spun “HAPPY”, dar numele lui este Pătrașcu Alexandru Valentin. Fiind o persoană activă căreia îi place mișcarea și sportul, a urmat cursurile Liceul cu Program Sportiv Brașov apoi Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.
În urmă cu 20 de ani a descoperit un sport care a contribuit foarte mult la formarea lui ca om în primul rând și apoi ca sportiv. A fost prima lui întâlnire cu o sală de arte marțiale, iar aceasta intâlnire durează și în prezent.
“HAPPY” este multiplu medaliat la competițiile naționale si internaționale de Ashihara Karate.
Muntele este a doua lui mare pasiune , încă din școala generală (nr.14) a fost inițiat în tainele și cunoașterea muntelui de oameni minunati, iubitori de munte, de natura cu tot ceea ce are ea mai frumos de oferit. Acesti “muntomani” l-au învatat să respect si să iubescă muntele!
Pasiunea pentru sport, fitness si pentru tot ceea ce inseamna pregatirea fizica îl face să caute și să descopere noi metode de antrenament pentru a veni în întâmpinarea clienților Centrului Recreational WePlay si pentru a le oferi antrenamente calitative.
Colaborarea cu Centrul Recreational We Play a început in 2015, ca o provocare în special cu ora de RYDE & TONE urmate la scurt timp de GRAVITY, TRX și antrenamentele personale .
“HAPPY” este antrenor de ashihara karate în cadrul clubului HAPPY FIGHTERS si instructor de înot la Centrul Spa al hotelului Aro Palace din Brașov unde predă cursuri de înot pentru copii si adulți (inițiere si perfecționare).

Motto:
“Când nu mai poți, mai poți puțin!”
“Singurul adversar al tău esti TU.”
“Antrenează-te ca și cum nu ar exista o linie de sosire!”