loader image

Mihai Harhoi

Orar clase

  • Marti:19:30 - 20:20
  • Joi:19:30 - 20:20

Despre

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul fitness-ului în Statele Unite și Anglia, licențiat în Gravity, Pilates, antrenamente personale, Yoga, Indoor Cycling, Body Sculpt Boot Camp, De-tox și Lifestyle Coach, Nutriție vă aștept cu energie și profesionalism la mișcare și educație.
Pasionat de multe sporturi extreme am ajuns să fiu brevetat ca instructor de scufundări și rafting pe lângă sporturile pe care le-am practicat la nivel de performață ski și tenis.
Pasiunea mea pentru ski m-a purtat în Colorado pentru 7 sezoane de ski unde am predat ore private pentru Vail Resorts/Breckenridge.

Pentru mulți ani am lucrat pe vasele de croazieră unde am setat Spa-uri activând ca Fitness Director și Spa Manager aceste joburi expunându-mă la foarte mult “know how” și noutăți in domeniul fitnesului, nutriției, întodeauna intrând în contact tot timpul cu tehnologi de ultimă oră din domeniul , nu numai.

Iubesc să “biciclesc”, în 2006 am traversat cu bicicleta Nepalul ajungând la 6000m la una dintre trecători în drum spre Lhasa.
Anul trecut am pedalat din Germania până în România dea lungul Dunării.
În 2012 am pus bazele unui centru de recreere din Brașov în care pe lângă Fitness avem Badminton și Squash fiind membru fondator al Federației Române de Squash.
Altfel: Entuziast, Energic și Pasionat.
Hai la Sport!

Skills

RIDE
100%