loader image

Isa și Ioana

Orar clase

  • Luni:19:30 - 20:30
  • Miercuri:19:30 - 20:20

Despre

Dragostea noastră pentru zumba a început în urmă cu 6, respectiv 7 ani, când am fost la prima noastră oră. De atunci nu ne-a mai oprit nimic, în afară de pandemie.
Ne aducem aminte și acum prima întâlnire cu zumba, cu multă lume zâmbitoare, muzică faină, atmosferă de petrecere și cu încercările noastre de a ține ritmul, de a reproduce pașii și de a uita pentru o oră de toate gândurile.

După mai multe încercări de a găsi o activitate sportivă care să ne placă, am descoperit zumba, care ni s-a potrivit la fix, iar în timp a devenit și terapie pentru noi. Am perceput-o ca pe ora noastră, a fiecăreia dintre noi, timp alocat strict nouă, locul fără griji și locul unde putem fi exact așa cum suntem, fără teama de a nu aparține.

De aproape 3 ani suntem instructori licențiați de zumba și am făcut asta dintr-o glumă, în perioada restricțiilor din pandemie. Am zis că dacă sălile de sport sunt închise, atunci să devenim proprii noștri instructori de zumba. Iar în octombrie 2020, am ținut cu emoții mari prima noastră oră. Uitându-ne în urmă, a ieșit perfect. Cu bune, cu rele, cu emoții, cu bucurie, cu anxietate, cu împlinire, cu toate la un loc.

La zumba am învățat să ne exprimăm prin dans, am învățat să ne dăm voie să greșim, să fim imperfecte, să ne lăsăm purtate de energia momentului, să trăim în prezent și să ne bucurăm că putem face și alți oameni să se simtă măcar un pic mai bine.

Facem asta în paralel cu joburile noastre, ca hobby și ca modalitate de a ne echilibra de-a lungul săptămânii.

Zumba este mai mult decât o oră petrecută la sală. Este terapie pentru corp și suflet, este locul unde râzi, glumești, dansezi ca și când nimeni nu te vede, locul unde îți dai voie să fii tu. E loc pentru toată lumea la orele noastre, așa că te așteptăm și pe tine cu bucurie și cu promisiunea că vei pleca acasă măcar un pic mai vesel și mai împlinit.